Facebook

Twitter

Werkgevers

De klant staat centraal bij Gill'yama Engineering Europe B.V.

De relaties met onze klanten zijn gebaseerd op vertrouwen. Het onderhouden van een hechte en open relatie is onze uitgangspunt. Door het aangaan van een partnerschap ontstaat er een gemeenschappelijke voordeel voor beiden partijen. Voor elke opdracht heeft u slechts met één aanspreekpunt te maken.

Gill'yama Engineering Europe B.V. probeert zoveel mogelijk de vinger op de pols te houden en gaat tot het uiterste om haar prestaties continu te verbeteren om zodoende de continuïteit op lange termijn te waarborgen. Ieders inzet verdient waardering. Wij hebben aandacht voor onze mensen die voor u Werven en Selecteren.

Met elkaar kiezen we voor de beste oplossingen en het beste resultaat. We denken met elkaar mee, staan open voor elkaars mening en maken afspraken over verantwoordelijkheden. Het gezamelijke doel is om te winnen als een team. Samen delen we in het succes!

Omdat wij een kleine en platte organisatie zijn, kunnen wij u zeer scherpe voorwaarden aanbieden en u zonder druk laten wennen aan de door u uiteindelijk gekozen kandidaat.

Wij komen graag naar u toe om in een persoonlijk gesprek uw wensen in kaart te brengen en de voordelen van een samenwerking te bespreken. 

Wij zijn u graag van dienst!

Emailadres:    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoonnummer: +3110-4264148


Contact gegevens

  •  Weerestraat 9, 3044 BG Rotterdam
  •  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  •  +3110 - 426 41 48 
    +3110 - 426 40 79 (fax)